Muntenegru fotbal

 

Muntenegru fotbal

 

Muntenegru fotbal

 

Fcsb dac 1904

Meciul dintre dunajska streda și fcsb, turul rundei 3 preliminare din conference league, va fi televizat de antena 1. Miercuri, 3 august, fcsb va juca primul meci din „dubla” cu slovacii de la dunajska streda, care contează pentru penultimul tur preliminar înaintea grupelor conference league. Ro se află într-o procedură de mentenanță, pentru a fi pus în acord cu prevederile contractului de punere la dispoziție a stadionului steaua nr. Fcsb 0 – 1. Summary; h2h comparison; commentary; venue europe uefa europa conference league. Dac 1904 fcsb total home away total home away; matches played: 6: 3 3 12: 6: 6: wins: 4: 2 2 4: 2: 2: draws: 0: 0 0 2: 1: 1: losses: 2: 1 1 6: 3: 3: goals for: 9: 4 5 13: 6: 7: goals against: 3: 2 1 24: 12: 12: points: 12: 6 6 14: 7: 7: clean sheets: 3: 1 2 3: 2: 1: avg. Goals scored p/m: 1. Dacă se califică, fcsb joacă în play-off cel mai probabil cu viking din norvegia. În cazul care va elimina echipa slovacă dac 1904 dunajska streda, fcsb va va juca în play-off cu viking stavanger (norvegia) sau sligo rovers fc (irlanda). Viking s-a impus cu 5-1 în prima manşă

Muntenegru fotbal

Unde se joacă meciul românia – muntenegru, din etapa a 4-a a ligii națiunilor. Întâlnirea românia – muntenegru se dispută marţi, 14 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul „valentin stănescu” din giuleşti, noua arenă a rapidului, unde a avut loc şi partida românia – finlanda, din etapa a 3-a, încheiată cu victoria „tricolorilor” cu scorul de 1-0. România a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria recentă, 0-3 contra muntenegrului, pe arena din giulești. „tricolorii” sunt ultimii în grupa de liga națiunilor. Victoria cu finlanda a readus iar în giulești dorul de națională, dar și de revanșă cu muntenegru, care ne bătuse rău la podgorica. Montenegro; nickname(s) hrabri sokoli / храбри соколи (the brave falcons) association: football association of montenegro (fscg) confederation: uefa : head coach: miodrag radulović: captain: stevan jovetić: most caps: fatos bećiraj (86) top scorer: stevan jovetić (32) home stadium: podgorica city stadium: fifa code: mne. Nowadays, the top-tier football competition in montenegro is the montenegrin first league. It is at the top of a pyramid of three leagues, of which the lowest, the montenegrin third league , is split into three regional competitions (north, central, south). Turkey win in montenegro to secure world cup playoff spot. Echipa nationala de fotbal a muntenegrului si a romaniei. Articol scris de digi sport. Meciul retur cu muntenegru, 14 iunie, va fi televizat de prima tv. Gazeta sporturilor – gsp there are no hard and fast rules for these, fotbalul din muntenegru si romania. Druga liga live pe livesport. Această pagină este pentru druga liga 2022/2023, (fotbal/muntenegru). Dacă doriți să aflați rezultate din altă competiție cu numele druga liga, vă rugăm selectați sportul dorit din meniul de sus sau o categorie (țară) din stânga

Muntenegru fotbal. Fotbal în Muntenegru

Fotbalul din Muntenegru are o istorie bogată și o pasiune puternică în rândul iubitorilor acestui sport. Țara a intrat oficial în lumea fotbalului în 2006, după ce s-a separat de Serbia, și de atunci a reușit să-și facă un nume în cadrul competițiilor internaționale.

Muntenegru găzduiește mai multe echipe de fotbal cu tradiție și cu jucători talentați. Cele mai cunoscute echipe din țară sunt FK Budućnost Podgorica, FK Sutjeska Nikšić și FK Zeta Golubovci. Aceste echipe au avut succesuri în campionatul muntenegrean și au participat la competițiile europene.

Jucătorii muntenegreni au impresionat prin abilitățile lor în fotbal. Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști muntenegreni este Stevan Jovetić, care a jucat pentru cluburi precum Fiorentina, Manchester City și Sevilla. Jovetić a reușit să marcheze goluri importante și să aducă victorii echipelor sale.

Campionatul de fotbal din Muntenegru este unul competitiv, în care echipele se luptă pentru titlul de campioană și pentru calificarea în competițiile europene. Liga muntenegreană are mai multe echipe puternice și meciurile sunt intense și pline de emoție.

În concluzie, fotbalul din Muntenegru are o istorie fascinantă, echipe și jucători talentați și campionate competiționale. Este o destinație ideală pentru iubitorii de fotbal care vor să descopere o nouă perspectivă asupra acestui sport pasionant.

 

beauty-tips.info/alien-robots-online-casino-game-screenshot-meciul-steaua-barcelona-1986/, proflist-nsk.ru/2023/09/27/is-2023-the-end-of-crypto-superbet-apk/, www.rueami.com/2023/09/26/4-septembrie-cm-snooker-2023/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
USD United States (US) dollar